S pridobljeno licenco za nepremičninskega posrednika se ukvarjamo  z nakupom zemljišča, pridobitvijo gradbenega dovoljenja in gradnjo stanovanjskih objektov za prodajo, s čimer zagotavljamo kupcem cenovno ugoden in kvaliteten nakup že zgrajenega stanovanjskega objekta do III. podaljšane faze s kasnejšo možno finalizacijo objekta do vselitve.

 

Zaključili smo  prodajo dvostanovanjskega objekta v Preserju in se izkazali kot zanesljiv partner.

Tatjana Grča nepremičninski posrednik

Gradbene storitve

Gradnja za trg

Večstanovanjski objekt Preserje

V letu 2021 pričenjamo z gradnjo dveh dvostanovanjskih objektov v Preserju, za katero smo že pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje. V osrčju neokrnjene narave na sončni legi, v neposredni bližini šole in vrtca bodo na voljo štiri stanovanja z lastnim kotičkom terase in vrta ter dvema parkiriščema. Pritlično stanovanje meri 66 m2, stanovanje v nadstropju in mansardi pa 116 m2. Možen je tudi nakup enega objekta v namen dveh ločenih stanovanj ali enodružinske hiše.

Večstanovanjski objekt Preserje vizualizacija

Skice in tlorisi

 

preserje-situacija-prostor odmiki-hise-preserje Preserje dvostanovanjska objekta Večstanovanjski objekt Preserje -skica novogradnje Večstanovanjski objekt Preserje -idz Gradnja dvostanovanjskega Objekta A JZ fasada Gradnja dvostanovanjskega Objekta - A -tloris mansarda Gradnja dvostanovanjskega Objekta - A -tloris pritličje Gradnja dvostanovanjskega Objekta - A -tloris nadstropje Gradnja dvostanovanjskega Objekta A - SZ fasada