Vedno smo bili zadovoljni, izvedba je bila brezhibna, izvajalci so se izmenjavali tekoče glede na potek del, brez večjega čakanja. Lahko pohvalimo kvaliteto storitev, točnost in odličen odnos.
Uroš in Petra Rosa, Sinja Gorica

 

Lahko izrečemo vse pohvale za korektno opravljeno delo, ki je bilo izvedeno vedno v dogovorjenem času, za profesionalen odnos, prav tako tudi za spoštljiv odnos vaših delavcev na terenu.
Sabina Stražišar, Vnanje Gorice

 

Potrjujemo, da je podjetje Gradnje Grča d.o.o. izvedlo adaptacije in vzdrževalna dela ter urejanje igrišč v enotah naših vrtcev, dela so bila izvedena strokovno in kvalitetno in v skladu z našimi zahtevami.
Vrtci Brezovica

 

Podjetje Gradnje Grča d.o.o. je v skladu z našimi naročili vrsto let izvajalo gradbena dela za bazne postaje po celi Sloveniji. Dela so bila opravljena kvalitetno, strokovno in pravočasno po naših zahtevah.
Mobitel d.d.

 

V obdobju našega sodelovanja se je izvajalec izkazal za kvalitetnega in korektnega izvajalca, vsa dela so bila izvedena v skladu s pogodbenimi določili.
Občina Brezovica

Ob zaključku rekonstrukcijskih del na našem objektu se vam zahvaljujem za kvalitetno opravljena dela, profesionalni pristop in vse nasvete ter usmeritve, ki ste nam jih dali. Z veseljem vas bom priporočil vsakomur, ki bo povpraševal po vaših storitvah.
Ante Milevoj, Lavrica