Osebni podatki

Gradnje Grča d.o.o. je dolžan zaščititi varnost vaših osebnih podatkov. Še posebej, ko gre za preglednost in varstvo vaših pravic. Gradnje Grča d.o.o. ne bo razkril podatkov, ki bi omogočili vašo identifikacijo, tretjim osebam.

Izjava o zaščiti podatkov

Soglašate in se strinjate, da so vaši podatki in informacije, ki ste jih podali namenjeni bazi gradnje-grca.si. Podatki in informacije, ki bodo shranjeni v bazi gradnje-grca.si se bodo šteli kot zaupni.

Pogoji te spletne strani

Z dostopom in brskanjem na spletni strani (internetni strani) pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji, ki so nad vsemi drugimi dogovori z gradnje-grca.si. Ta stran je bila razvita izključno za potrebe obveščanja o storitvah Gradnje Grča d.o.o.

Vse informacije, ki so na voljo na spletnih straneh, so zgolj informativnega značaja. Podatke ali dele vseh razpoložljivih informacij na tej spletni strani, se ne sme uporabljati v komercialne namene ali posredovali tretjim osebam brez predhodnega pisnega dovoljenja gradnje-grca.si oziroma v nobenem primeru ne brez navedbe vira (z aktivno povezavo do vira), ki je spletna stran gradnje-grca.si. Za informacije o posameznih izdelkih in storitvah s te spletni strani veljajo določene omejitve v zvezi s subjekti, katerim bi bile te informacije dostopne.

Izvensodno reševanje potrošniških pritožb in sporov

Podjetje Gradnje Grča d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se lahko obrnete na nas na eno od naših telefonskih števik, elektronsko pošto ali nas kontaktirate preko spletnega obrazca.

Skladno z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ZlsRPS (Uradni list RS, št.81/2015), Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES; podjetje Gradnje Grča d.o.o. izjavlja, da ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Povezava do elektronske platforme za spletno reševanje sporov (SRPS) je na voljo na spodnji povezavi:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

 

Ekipa podjetja Gradnje Grča d.o.o.  vam želi lep in uspešen dan.