Gradbene storitve ekipa Gradnje Grča

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri gradbenega izvajalca?

Gradnja lastne hiše ali poslovnega objekta je zahteven, drag in dolgotrajen postopek, zato je izbira kvalitetnega in zanesljivega gradbenega izvajalca ključnega pomena. Prava odločitev vam lahko prihrani ne samo precej denarja, pač pa tudi časa, slabe volje in zapletov pri gradnji.

Na podlagi popisa del projektanta iz projektne dokumentacije si pridobite nekaj predračunov kvalitetnih gradbenih podjetij. Ne zasujte se z več kot tremi kvalitetnimi ponudbami, saj se boste izgubili v poplavi različnih cen, informacij in pristopov. Raje naredite premišljen izbor par priporočenih izvajalcev. Preberi več “Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri gradbenega izvajalca?”

Bistvene sestavine gradbene pogodbe

Katere so bistvene sestavine gradbene pogodbe?

Z gradbeno pogodbo se izvajalec zavezuje, da bo v skladu s projektom za izvedbo del zgradil objekt na določenem zemljišču ali na že obstoječem objektu, naročnik pa se zavezuje, da bo za to plačal določeno ceno. Gradbena pogodba mora biti enostavna in jasna in naj ščiti tako naročnika kot izvajalca.

Bistvene sestavine gradbene pogodbe so: Preberi več “Katere so bistvene sestavine gradbene pogodbe?”

Gradbene faze objekta izgradnja.840x420

Gradbene faze pri izgradnji objekta

V našem podjetju vam lahko ponudimo izvedbo vseh gradbenih del z lastnimi delavci, kasneje pa tudi izvedbo vseh ostalih obrtniških del s kvalitetnimi kooperanti, s katerimi sodelujemo že vrsto let. Skrbimo za njihovo kvaliteto in rok izvedbe, dela si sledijo kontinuirano brez večjih zamud, naročnik pa ima samo enega sogovornika za celoten projekt.

 

I. Gradbena faza:

  • priprava terena in ureditev gradbišča,
  • uradna zakoličba objekta s strani izbranega geodeta,
  • izkop gradbene jame, ki je stroškovno odvisen od geološke sestave tal,
  • izgradnja temeljev in temeljne plošče.

Preberi več “Gradbene faze pri izgradnji objekta”